Elektromos hálózati probléma, 188.138.33.107 IP című szerverünkkel elveszett a kapcsolat.

Tisztelt Ügyfeleink!

Sajnálatos módon az egyik szerverterem, amiben a 188.138.33.107 IP című szerverünket tároljuk, elektromos hálózati probléma miatt nem elérhető az interneten.

Időpont: 2024. március 21., csütörtök 10:00 órától
Időpont: jelenleg sincs kapcsolat
Várható kimaradás: 

Elnézést kérünk az okozott kellemetlenségekért, megpróbálunk mindent megtenni a részünkről, hogy mielőbb rendeződjön a kapcsolat a szerverteremmel.

Bármilyen kérdéssel kérjük keressék ügyfélszolgálatunkat telefonszámunkon: +36 88 878 240

Frissítés:

Ezt az üzenetet kaptuk tegnap este (2024 március 21, csütörtök 21:00) a data centerből:

“A következő lépés az, hogy az elektromos szakemberek felmérjék, hogy
helyreállítható-e és hogyan lehet helyreállítani az elektromos
infrastruktúrát és visszakapcsolni az áramellátást. Ez a külső
szolgáltató ezen dolgozik éjszaka. A sérült UPS-rendszer összetettsége
miatt már nem számítunk arra, hogy szolgáltatásaink ma helyreállnak. Nem tudunk konkrét várható idővel kapcsolatos információkkal szolgálni.
Biztosítjuk, hogy csapatunk teljes gőzzel dolgozik a probléma mielőbbi
megoldásán. A  szerverek nem sérültek meg, az UPS (akkumulátorok) helyiségében van jelenleg súlyos gond.” (Angolról fordítva.)

Frissítés:

2024 március 22, péntek 19:00

Azt az információt kaptuk a datacenter-től, hogy egy kisebb tűzeset miatt az elektromos hálózat megsérült a backup akkumulátor teremben és emiatt lekapcsolták az épületben az áramot. Még mindig nem elérhetőek a szerverek

Tegnap este úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább, hanem átmozgatjuk ügyfeleink website-jait és levelezését a Google Cloud infrastruktúráján lévő szervereinkre. Kollégáink egész éjjel azon dolgoztak, hogy felkészüljenek, felkészítsék a rendszereket erre a feladatra. Ma reggeltől sikerült több mint 50 ügyfelünknél ezt megoldani, a továbbiak folyamatban vannak. Úgy tűnik, hogy holnap estére mindenkinél sikerül az átköltöztetés.