MySQL adatbázis meghibásodás

2014-10-06

Tisztelt Ügyfeleink! Ma délután 13:30 körül a 79.172.209.136 IP című szerverünkön a MySQL adatbázis kezelő meghibásodott és ezért a weboldalakon az adatbázis kapcsolódás hibája üzenetek voltak láthatók.

Kb. 23:30 percig tartott, amig kiderítettük, hogy mi okozhatta a hibát és visszaállítottuk mentésből azokat az adatbázisokat, amik sérültek.

Kérjük azon ügyfeleinket, akiknek WordPress, Joomla, Magento vagy egyéb más CMS rendszerrel használják weboldalaikat, ügyeljenek arra, hogy mindig a legfrisebb verziószámú szoftvert használják, amikben a legkevesebb a hiba és a legújabb biztonsági frissítéseket használják.

Továbbra is igyekszünk mindent megtenni azért, hogy a legkevesebb hibával fussanak szervereink, sajnos azonban vannak olyan esetek, amikor minden elővigyázatosságunk ellenére valami elromlik. De próbáljuk ezeket a hibákat a lehető leggyorsabban orvosolni, ma ez a munka eddig tartott.

Ha bármilyen kérdésük van akár ezzel vagy bármilyen más hosting kérdésben, kérjük tegyék fel a support@cmhost.hu email címre küldve.

Türelmüket megköszönve,

 

Gál Zoltán

Ügyvezető


Foglalja le domain nevét most!

.hu, .co.hu, .co.uk, .com, .eu, .de, .es, .info, .me, .net, .org, .tv, .us