Bejelentkezés Ügyfélszolgálat

Szolgáltatásaink

SSL Tanusítványok

Kérjük válasszon szolgáltatást, majd a továbbiakban válasszon a lehetőségek közül.

SSL Tanusítvány - RapidSSL

Válasszon számlázási időszakot.


A RapidSSL tanúsítványokat a böngészők 99%-ban felismerik, nem kell személyesen megjelennie a tanúsítvány megvásárlásához, 24 óra alatt kiállítjuk és tökéletes választás, ha Ön nem nagy forgalmú e-kereskedelmi szolgáltató. (Átlagos vásárlás 10.000Ft alatt van, havonta 200-nál kevebb tranzakció történik).

SSL Tanusítvány - RapidSSL Wildcard

Válasszon számlázási időszakot.


Tegye biztonságossá az összes aldomainját egyetlen, alacsony áron elérhető, könnyen kezelhető Wildcard SSL tanúsítvánnyal.
Pl.:
www.cmhosting.hu, secure.cmhosting.hu, pelda.cmhosting.hu

SSL Tanusítvány - QuickSSL Premium

Válasszon számlázási időszakot.


Ha Ön közepes e-kereskedelmi szolgáltató, (átlagos vásárlás 50.000Ft alatt van, havonta 500-nál kevebb tranzakció történik) akkor Önnek ideális választás a QuickSSL Prémium a GeoTrust®-tól.
Minden QuckSSL Rrémium tanúsítvány mellé kap egy dinamikus címkét. Ha vásárlói ezt látják, akkor biztosak lehetnek benne, hogy az Ön domain neve ellenőrzött és személyes adataik titkosítva vannak a tranzakciók során.

SSL Tanusítvány - GeoTrust True BusinessID

Válasszon számlázási időszakot.


Ha Ön nagy e-kereskedelmi forgalmat bonyolít, (átlagos vásárlás 100.000Ft alatt van, havonta 1000-nél kevebb tranzakció történik) akkor Önnek remek választás a True BusinessID a GeoTrust®-tól.
Minden QuckSSL Rrémium tanúsítvány mellé kap egy dinamikus címkét saját cége nevével. Ha vásárlói ezt látják, akkor biztosak lehetnek benne, hogy az Ön domain neve ellenőrzött és személyes adataik titkosítva vannak a tranzakciók során.

SSL Tanusítvány - GeoTrust True BusinessID EV

Válasszon számlázási időszakot.


Ha Ön maximális biztonságérzetet szeretne adni ügyfeleinek akkor Önnek a GeoTrust® True BusinessID with Extended Validation-ra van szüksége.
A legmegbízhatóbb böngészőkben a címsáv zöldre vált, amikor az Ön oldalát böngészik, ezenkívül megjelenítik cége nevét és a kiállító szervezetet.

SSL Tanusítvány

Válasszon számlázási időszakot.


Az SSL tanúsítványokat a böngészők 99%-ban felismerik, nem kell személyesen megjelennie a tanúsítvány megvásárlásához, 24 óra alatt kiállítjuk és tökéletes választás, ha Ön nem nagy forgalmú e-kereskedelmi szolgáltató. (Átlagos vásárlás 10.000Ft alatt van, havonta 200-nál kevebb tranzakció történik).